Startsida Anmälan Resultat Information Företag Grupp Presentkort Betalning Ångerrätt Karta Aldrig ensam Historik Bilder Löpträna i grupp Logga in
Logga in

Är ni företaget som utvecklas mest i sommar?

Im a runner Business Challenge är tävlingen där företag har möjlighet att utmana varandra och tävla om en hedersam vandringspokal.

Loppet är 5km och utmärker sig från andra lopp i landet genom att ni kan springa det 6 gånger per år. Detta ger en bra möjlighet för Er att följa Era anställdas utveckling över tid.

I det första loppet kommer det företag med bäst snittid att ta hem priset. Efter det första loppet är det de företag med störst procentuell utveckling i jämförelse med föregående lopp som tar hem det stora vandringspriset och får försvara sitt pris i nästkommande lopp, månaden efter.

Vinst för företaget

Förutom att tävla om den hedersamma vandringspokalen kommer ditt företag även göra vinster på andra plan. Den största vinsten vi ser med att engagera Ert företag i Im a runnerloppet är att ni med hjälp av loppet skapar en långsiktig Friskvårdssatsning. Ni kan enkelt följa Era anställdas fysiska utveckling under de 6 loppen. Att aktivera företaget i olika aktiviteter stärker sammanhållningen och gemenskapen i företagsgruppen. Vi tror att ett starkt team bygger ett framgångsrikt företag. Under loppet kommer det att finnas fotografer som tar kort på deltagarna och ni har då möjlighet att synas med Er företagslogo. Både före och efter loppet kommer det finnas tävlingar och aktiviteter samt en fantastisk möjlighet att nätverka med andra företag. Prisutdelningen av vandringspriset sker kort efter att samtliga gått i mål.

  • Långsiktig friskvårdssatsning
  • Gemenskap
  • Marknadsföring
  • Nätverka med andra företag

Hur går det till?

För att ni ska kunna vara med i företagsutmaningen behöver ni ha ett registrerat bolag på Bolagsverket. Vid resultaträkningen används snittiden för samtliga deltagare i företaget och därav kan både stora och små företag deltaga, ni behöver vara minst 3 deltagare för att ni ska ingå i företagstävlingen.

Väx ännu mer

Önskar ni en helhetslösning i Er friskvårdssatsning erbjuder Im a runner även löppaket med innehållande löpträningspass för era anställda. Löptekniken som lärs ut är både återhämtande och avlastande för kroppen, vilket kan passa bra efter en dags arbete. Med god återhämtning skapas förutsättning till läkning av arbetsrelaterade skador/smärtor (ex. rygg, nack, skuldersmärta) och minskar därmed risken för sjukskrivning. Du läste rätt, ni kan alltså springa er skadefria. Förutom att minska risken för skada har löpträning även god effekt på flera plan för vår hälsa vilket kan höja prestationen i arbetet. Löppaketen är anpassningsbara så att det ska passa just ditt företag och era målsättningar. Använd mailadressen nedan om du önskar mer information om detta löppaket.

Är ni intresserade av att anmäla ert företag till Im a runnerloppets företagsutmaning eller önskar mer information om löppaketet mailar ni till info@imarunnerloppet.se så återkommer vi med offert till er.

© 2017 I´m a runner-loppet