Startsida Anmälan Resultat Information Företag Grupp Presentkort Betalning Ångerrätt Karta Aldrig ensam Historik Bilder Löpträna i grupp Logga in
Logga in

Information

Antar du årets löparutmaning?

Följ din fysiska utveckling under sommarhalvåret med I’m a runner loppet. Loppet är 5km och utmärker sig från andra lopp i landet genom att du kan springa det 6 gånger per år. En gång i månaden från april till oktober. Visionen med loppet är att fler antal lopp per år kan bidra till en bättre hälsa genom att inspirera till en ökad följsamhet i löpträningen mellan loppen. Första loppet är i april och du kan sedan delta en gång i månaden fram till oktober. En fantastisk möjlighet att utmana dig själv och dina tidigare tider för varje månad. Du väljer själv om du vill promenera, jogga eller springa. Du kan enkelt följa din fysiska utveckling på “ditt konto” här på hemsidan. Du får inlogg till ditt konto direkt vid anmälan.

Sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa

I’m a runnerloppets vision är att uppmärksamma det starka sambandet mellan fysisk och psykisk hälsa. Vi har därför inlett ett samarbete där du som deltagare har möjlighet att skänka pengar till organisationen “Aldrig Ensam”. Aldrig ensam vill skapa en mer öppen dialog kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa och arbetar dagligen med att sprida detta. Kropp och själ går hand i hand. Idag är det många som lever med psykisk ohälsa och vi behöver tillsammans hjälpas åt att stoppa denna nedåtgående trend. Läs mer om samarbetet här.

Detaljerad info

Det är viktigt att du läser tävlings-PM innan tävlingsdagen. Tävlings-PM hittar du här.

© 2017 I´m a runner-loppet